4 kommentarer på “Perfekt dag.

 1. Det är ju så Palle att ”lika barn leka bäst” . Det ska vara enkelt och avslappnat utan en massa fancy- pancy runt omkring. Då blir det som trevligast. Vi får träffas en annan gång. Var en liten chansning att ta vägen förbi och se om ni var hemma, men misstänkte att ni passade på att njuta av dagen i sadeln.

  Jag har nu två veckor kvar av min semester. En sväng med bil med en annan familj upp till Leksand och Sommarlandet där. Övernattning två nätter och sedan hem igen. En hojtur med Danne ska jag göra i ordning. Ska bli en rundtur bland lite ”smultronställen”. Bara jag får hem och på mitt nya bakdäck. Bör dyka upp idag (måndag). Sen får jag se när svärsonen kan ta det till Gummiverkstaden. Han hoppar in och jobbar extra där, så han byter och balanserar det själv.

  Lite sugen på att investera i ett 4Bikers tält. Ett sånt som Leffa har tror jag. Han var nöjd med sitt. Kanske Monica och jag tar en liten runda med övernattningar i tält. Vi får se. Hänger inte Monica med så tar jag nog någon eller några nätter själv. Enda problemet blir laddning av kameran. Jag har monterat ett 12 V uttag på hojen och det var perfekt på semestern. Laddade både telefonen och paddan via det när vi körde. Ja la bara det som skulle laddas i tankväskan och stack i cigarettuttaget på hojen. Perrfekt. Undrar om det finns en 12 V laddare till kamerabatteriet?

  • Jag tycker att det borde finnas 12Vladdare men har inte hört någon som använder en sådan. Ha det så bra sista veckorna på semestern.

   • Jag hittade en laddare på Batteriexperten som både tar 230 V och även 12 V 🙂
    Den är given att köpa. 289 kronor som hittat. då kan jag ha den med mig på tält semester då jag inte kommer åt 230 V. Väntar ännu på mitt däck annars har jag nog åkt till Handelsboden och tjackat tältet. Dit och hem ska väl däcket hålla 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s